Keurmerk

9.3 score bij Kiyoh beoordelingen

Gratis kadoverpakking
PostNL: Bezorging binnen 2 werkdagen
Aangetekend geleverd door PostNL

Welkom bij Mijn Mooiste Sieraden. De grootste online juwelier van Nederland.  Shop nu

Verpakking en certificaat

Verpakking en Certificaat van gouden sieraden

Al onze gouden sieraden zijn voorzien van een cadeauverpakking en een gratis poetsdoekje. Sieraden met diamanten / briljanten zijn tevens voorzien van een echtheidscertificaat. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze verpakkingen. De verpakkingen zijn sieraad – en prijscategorie afhankelijk en kunnen qua kleur en vorm enigszins afwijken van de hieronder afgebeelde voorbeelden.

Al onze gouden sieraden zijn voorzien van een goudkeurmerk (zie link hieronder). Een keurteken is uw zekerheid dat u echt goud gekocht heeft. De Waarborgwet 1986 garandeert dat een voorwerp met volgens de wet vastgestelde keurtekens het juiste gehalte aan edelmetaal bevat. Keurtekens zijn uw waarborg, uw wettelijke bescherming. keurtekens gouden sieraden
Bij sieraden met diamanten / briljanten ontvangt u een echtheidscertificaat (zie voorbeeld hieronder) behorende bij de door u aangekochte diamanten sieraad. Op dit certificaat is o.a. het steengewicht, kleur, zuiverheid en slijpselvorm van de diamant vermeld.

gouden sieraden met diamant certificaat
Elk sieraad is met zorg onderzocht door een gediplomeerde DGI (Dutch Gemmological Institute) expert. De edelstenen en parels zijn gegradueerd volgens internationale GIA standaards. (Gemmological Institute of America). Met dit certificaat kunt u erop vertrouwen dat uw aankoop de juiste is geweest.

Indien u het sieraad liever wenst af te halen, dan kunnen we in uw bijzijn de diamanten ook met een diamant-tester testen.

Contact gouden sieraden

Hulp of advies nodig? Neem contact met ons op

Bel of Whatsapp naar 0623887871

Email: info@mijnmooistesieraden.nl

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

Klanten beoordelen ons met